• ERVARINGEN

Ervaringen

Eind mei kreeg ik een folder onder ogen om drie dagen het PowerSlim afslankprogramma te proberen. Op dat moment zat ik niet lekker in mijn vel. Ik woog 97,3 kilo en ik at erg ongezond. Ik als ik van mijn werk thuis kwam had ik geen zin meer in koken en at daardoor weinig groenten maar wel veel koolhydraten. Ik wist dat ik moest veranderen qua eetpatroon dus ik besloot om het proefpakket van PowerSlim te proberen. De begeleiding sprak mij erg aan bij het PowerSlim programma, voornamelijk de na-begeleiding die je een jaar krijgt nadat je streefgewicht bereikt hebt. Vol goede moed begon ik aan mijn drie dagen PowerSlim. Tot mijn grote verbazing werkte het echt. De producten en recepten waren heerlijk, ik besloot dus door te gaan. Ik heb samen met mijn coach, Margiet Diepeveen- van Tuil van Hart for Her Leusden, een doel vastgesteld. In eerste instantie wilde ik 17 kilo afvallen en rond de 80 kilo stoppen. Na twee maanden ging het allemaal zo lekker en viel ik nog steeds gemiddeld 1 kilo per week af door het PowerSlim afslankprogramma. Hierdoor heb ik samen met mijn coach besloten mijn doel bij te stellen en door te gaan naar 75 kilo. Ik ben nu 6 maanden met het PowerSlim afslankprogramma bezig en ik kan vol trots zeggen; Ik heb mijn doel bereikt!!!! Momenteel zit ik nu in fase 3, het jaar dat ik stabiel moet blijven. Ik weet zeker dat dit mij gaat lukken met de goede begeleiding en support van Margriet. Ik zit weer super in mijn vel!

Plonie Mulder , 57 jaar

Na een half jaar het PowerSlim afslankprogramma gevolgd te hebben ben ik 25 kilo afgevallen. Ik voel me nu fantastisch! Ik heb veel minder hoofdpijn en ben minder moe. Ik voel me overall een stuk energieker. Ik heb ook moeilijke momenten gekend, bijvoorbeeld toen ik met mijn man en kinderen naar McDonalds ging. Ik vond het wel moeilijk dat zij in de auto aan de friet zaten, want ik ben altijd dol op patat geweest. Toch at ik keurig mijn PowerSlim reepje. Daarnaast kon ik ook altijd bij mijn coach terecht. Het moment dat ik onder de 58 kilo kwam was ik zo ontzettend trots. Ik paste in maatje S. Ik kon met de feestdagen nu strakke feestjurkjes aan! Mijn vriendinnen kunnen nu ook in mijn kledingkast shoppen omdat ik nu dezelfde maat heb als zij. Ook de reacties uit mijn omgeving zijn heel positief. Mensen zeggen dat ze het knap vinden en dat ik veel doorzettingsvermogen heb. Dit was super motiverend.

Wendy Jaspers, 34 jaar

Ik heb weer energie! Ik kan het zelf amper geloven, ik ben gewoon 25 kilo afgevallen met het PowerSlim afslankprogramma. Op 27 februari ben ik gestart en nog geen halfjaar later heb ik deze mijlpaal bereikt. Het was niet altijd makkelijk, maar dankzij de supervoeding van PowerSlim en mijn geweldige coach heb ik het voor elkaar gekregen. Ik voel me echt een ander mens, heb meer energie en zit beter in mijn vel.

Nathalie Makoma