ZO WERKT HET

  PowerSlim is geen dieet. Het is een totaal concept; een afslankprogramma; een manier van leven. Onder persoonlijke begeleiding werk je naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe. Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging.

  Met PowerSlim val je snel en moeiteloos af. Het PowerSlim afslankprogramma is niet gebaseerd op minder eten, maar op anders eten! In plaats van jezelf uithongeren of crashdiëten, moet je bij PowerSlim juist eten om af te vallen. Je hebt ongeveer 6 eetmomenten per dag, om de 2,5 uur. Het is een eenvoudig te volgen, effectief en wetenschappelijk onderbouwd voedings-programma dat een snel en langdurig resultaat geeft zonder hongergevoel en jojo-effect.

  Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je zelf groente of rauwkost toe, aangevuld met vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Koolhydraten en vetten zijn de brandstoffen voor je lichaam. Tijdens het PowerSlim eiwitdieet laat je deze brandstoffen uit de voeding weg. Al drie dagen na de start van het eiwitdieet zijn de suikers in je lichaam opgebruikt. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen. Je gaat tijdens het PowerSlim afslankprogramma extra veel eiwitten eten. Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam. Hierdoor blijft je spiermassa behouden. Met het behouden van je spiermassa krijg je een mooier silhouet en blijft je stofwisseling op peil. Dit is erg belangrijk om ook op lage termijn op gewicht te blijven en het jojo- effect te voorkomen.

  Lichaamsbeweging is een belangrijk onderdeel van het PowerSlim succes. Naast goede voeding en begeleiding is het een onmisbaar onderdeel om je lichaam gezond en slank te krijgen en te houden. Beweeg je minimaal 30 minuten per dag, dan voldoe je aan de Nederlandse Norm voor Gezond Bewegen. Dit is voldoende om je lichaam gezond te houden. Doe je daarnaast ook nog aan krachttraining, dan bouw je ook spiermassa op waardoor je stofwisseling verhoogd wordt.

  Het PowerSlim dieet bestaat uit drie fases:

  Fase 1/ strikte fase: snel afvallen
  In deze fase val je snel af door het weglaten van koolhydraten. Door het snelle gewichtsverlies blijf je gemotiveerd waardoor je dit dieet wél volhoudt. Als je 80% van het gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, ga je over naar fase 2.

  Fase 2 / overgangsfase: bereik je streefgewicht
  In de fase val je nog wat af totdat je streefgewicht bereikt is. Stap voor stap leer ik je een gezond voedingspatroon aan. Je leert wat de goede keuzes en juiste hoeveelheden zijn.

  Fase 3 / stabilisatiefase voorkomen jojo effect
  Nu je eenmaal je streefgewicht bereikt hebt, laat ik je nog niet los. Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen. In de laatste fase leer je je nieuwe gewicht te stabiliseren en te behouden. Alleen de tussendoortjes gebruik je nog van PowerSlim.

  Gewichtsbehoud, blijvend slank met normale voeding
  Na het doorlopen van alle fases blijf je nog een jaar lang onder regelmatige controle. Op dit moment gebruik je weinig tot geen producten meer van PowerSlim maar begeleid ik je als coach om het gewicht ook met gewone voeding te behouden