Sushi in a bowl

  • Voorbereidingstijd: 5 minuten
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Aantal personen: 1

Ingrediënten

  • PowerSlim sojarijst
  • 40 g verse zalm, in stukjes
  • 0.5 nori vel, in stukjes
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • 200 g champignons, in kwarten
  • 0.5 el olijfolie
  • zout
  • peper

 Voedingswaarde per portie

  • 337 calorieën
  • 8.6 gram koolhydraten
  • 13.2 gram vet
  • 44.3 gram eiwitten

Bereidingswijze

Bereid de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking en laat even afkoelen. Verhit ondertussen de olie in een pan en roerbak de champignons circa 3 minuten met een beetje peper en zout en een halve eetlepel Kikkoman sojasaus. Meng de afgekoelde rijst samen met de zalm, nori en de rest van de sojasaus in een kommetje. Serveer de champignons apart.

Tip: Vanaf fase 2B lekker om de champignons met wat sesamzaadjes te roerbakken