Rucola met geitenkaas, verse vijg en pecannoten

  • Voorbereidingstijd: 5 minuten
  • Bereidingstijd: 5 minuten
  • Aantal personen: 1

Ingrediënten

  • 1 el PowerSlim knoflook-kruidendressing
  • 90 g verse geitenkaas
  • 50 g rucola
  • 0.3 komkommer, in stukjes
  • 1 verse vijg in partjes
  • 5 pecannoten, geroosterd

Voedingswaarde per portie

  • 448 calorieën
  • 13.6 gram koolhydraten
  • 35.1 gram vet
  • 17.3 gram eiwitten

Bereidingswijze

Leg de rucola op een bord en verdeel de komkommer, partjes vijg en de pecannoten er overheen. Verbrokkel vervolgens de geitenkaas over de salade en besprenkel met de knoflook-kruiden dressing.

Tip: vanaf fase 2C lekker met een beetje balsamicoazijn.