OVER MIJ

Begeleiding is een heel belangrijk onderdeel van het PowerSlim afslankprogramma. Je volgt het gehele programma onder persoonlijke begeleiding. Voordat je kunt beginnen, heb je eerst een vrijblijvend intakegesprek bij Weightless. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan, en je startgewicht, BMI, vetpercentage en streefgewicht, geef ik je een advies. Ik kijk naar je situatie en denk met je mee in oplossingen. Het programma is standaard maar elk mens is anders. Heb je een druk gezinsleven, reis je veel of heb je een drukke baan met veel zakenlunches? Samen zorgen we ervoor dat het programma goed inpasbaar is in je leven.

Na de uitleg van het afslankprogramma kun je van start. Daarna kom je wekelijks bij mij op consult voor de begeleiding. Tijdens dit consult word je gewogen en worden je vetpercentage en spiermassa gemeten. Ik begeleid en motiveer je bij het afvallen, adviseer je over productkeuzes en ben je stok achter de deur! Het strikt volgen van het programma is belangrijk voor een optimaal resultaat, maar lang niet altijd gemakkelijk. Daar help ik graag in om de juiste keuzes te maken! Je doet het niet alleen; we doen het samen!

Mijn naam is Maya Odijk. Al zolang dat ik me kan herinneren ben ik bezig met gezonde en juiste voeding en mijn gewicht. Steeds vaker merkte ik in mijn omgeving dat mensen mij advies gingen vragen over gewichtsbehoud en een gezonde levensstijl. Ongemerkt was ik constant mensen aan het coachen in hun eet- en sportpatroon. Op een bepaald moment vroeg ik mezelf af waarom ik niet van mijn hobby mijn vak kon gaan maken. Daarom ben ik toen vol enthousiasme mijn eigen praktijk begonnen. Met veel plezier begeleid ik mensen naar een gezond voedingspatroon in een tevreden en gelukkig lichaam!